Sus
  >  Home   >  Ce mi-am dorit, asta am primit!! Zbor low-cost București – Viena!
bucurești - viena

Nu a trecut o săptămână de când anunțam cu bucurie primul zbor low-cost din România către Viena, o cursă Wizz Air între Cluj Napoca și capitala austriacă. Acel articol însă a fost încheiat cu un regret și totodată o dorință, aceea de a avea cursă low-cost și din București către Viena.

Bucuria nu vine tot dinspre Wizz Air, care a lansat deja ruta Cluj Napoca – Viena de la începutul lunii mai, ci dinspre RyanAir, irlandezii care sunt într-o continuă expansiune în România și cel mai mare transportator aerian din Europa.

De fapt biletele se pot cumpăra prin intermediul RyanAir, însă cursele vor fi operate prin intermediul companiei Laudamotion, companie austriacă ce are sediul la Viena și care este condusă de fostul mare pilot de Formula 1 – Niki Lauda. După ce s-a ocupat cu zboruri charter în ultimii ani, RyanAir a achiziționat o parte dintre acțiunile Laudamotion, companie ce deține 6 avioane și care urmează să ajungă în peste 29 de orașe, dintre care: Amman, Barcelona, Berlin, Copenhaga, Dublin, Ibiza, Londra, Madrid, Milano, Paris, Sevilla, Tenerife și nu în ultimul rând București.

Zborurile dintre capitala noastră și Viena vor începe de la finalul lunii octombrie și vor exista curse zilnice, ce vor dura aproximativ 1h40min. Este o perioadă tocmai bună, înaintea sărbătorilor de iarnă, ținând cont că Viena are unul dintre cele mai spectaculoase Târguri de Crăciun din Europa. În plus mulți pasionați de ski vor alege avionul până în Viena, de unde vor continua drumul spre numeroasele stațiuni montane.

Pe lângă aceste zboruri Laudamotion, legătura între cele două capitale mai este făcută de companiile de linie Austrian Airlines și Tarom (însumează cam 7 curse pe zi), care oferă însă de cele mai multe ori tarife destul de ridicate, peste posibilitatea vânătorilor de oferte.

postați un comentariu

2 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.