Sus
  >  Home   >  Blue Air – vești fantastice pentru toți pasionații de SKI!

Dacă ești pasionat de sporturile de iarnă și dorești să te bucuri de cele mai bune pârtii din Europa, atunci urmează o veste excelentă pentru tine!

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească (reușind să devanseze compania de stat TAROM după numărul de pasageri transportați), aduce o promoție senzațională în fața celor care iubesc sporturile de iarnă. Cei care circulă spre anumite destinații, specifice sporturilor de iarnă, vor avea posibilitatea să aducă la cală, gratuit, echipamentul de ski, în limita a 32kg.

În perioada 1februarie – 31 martie 2018, dacă vă îndreptați către Torino, Lyon, Milano, Helsinki, sau Munchen, vă puteti bucura de posibilitatea de a aduce echipamentul la cală, fără a plăti suplimentar pentru acest lucru.

Echipamentul poate cuprinde: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari și o pereche de bețe per pasager sau o placă de snowboard și o pereche de clăpari per pasager, iar greutatea totală trebuie să se încadreze în 32 de kilograme. Echipamentul va fi ambalat corespunzător și predat la check-in ca orice bagaj de cală.

În acest fel avem posibilitatea să profităm de pârtii de top și să vizităm cele mai renumite stațiuni montane din Europa, întrucât nimic nu se poate compara pentru un iubitor al sporturilor de iarnă decât cu posibilitatea de a schia în Alpi, sau în nordul Europei.

Milano, Torino și Lyon sunt aeroporturile perfecte dacă doriți să ajungeți în cele mai bune stațiuni montane din Elveția, Italia și Franța, precum Chamonix, Val d`Isere, Courchevel, Zermatt, Verbier și multe altele despre care am detaliat aici.

Din Munchen se poate ajunge cu ușurință în cele mai bune stațiuni de ski din Germania și Austria, precum Garmisch-Partenkirhen, Oberstdorf, St.Anton, Solden, sau Ischgl.

Deși este mai puțin explorat de către români, domeniul schiabil din nordul continentului, în special din Finlanda, este mai ușor accesibil datorită rutei către Helsinki.

Compania Blue Air a înregistrat o creștere extraordinară spre deosebire de anii precedenți, depășind pentru prima dată pragul de 5 milioane de pasageri și peste 100 rute operate regulat.

postați un comentariu

18 − eleven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.