Sus
  >  Home   >  Distracție pentru adulți în Orășelul Copiilor

Orășelul Copiilor din București pare să devină o atracție și mai mare decât este momentan și nu doar pentru cei mici, dar și pentru adulți. Nu se transformă în vreun Disneyland autohton, dar adaugă câteva elemente noi pentru țara noastră, ce vor atrage cu siguranță mai mulți vizitatori.

Orășelul copiilor- noua atracție pentru adulți

În primul rând este vorba despre noua tiroliană, ce va avea o lungime de peste 300m, fiind astfel cea mai mare din București. Plecarea se va face de la 12 m înălțime, iar viteza maximă ajunge la 65km/h, ideal pentru iubitorii de adrenalină. Tiroliana va avea două posturi de plecare simultan, un element unic în România, ce va face ca timpul de așteptare să fie mult mai scurt și să se parcurgă de mai multe ori distanța dintre cele două platforme.

Accesul va fi permis persoanelor cu vârste între 14 și 65 ani, fără probleme majore de sănătate, iar programul de funcționare va fi zilnic, între orele 12:00 și 21:00. Cei interesați urmează să fie echipați cu sisteme de cea mai bună calitate și sisteme de protecție ce respectă cele mai înalte standarde europene, iar personalul calificat urmează să fie prezent atât la punctele de plecare cât și de sosire.

Pe lângă tiroliană vor apărea și alte surprize în Orășelul Copiilor. Printre acestea se numără și o roată panoramică, animată de 25.000 de beculețe și cu 30 metri înălțime, dar și aparate noi de joacă, un labirint al oglinzilor. Nu în ultimul rând se anunță introducerea a două roller-coastere de ultimă generație, dintre care unul pe apă.

Toate acestea ar urma să se întâmple în cel mai scurt timp, începând cu sfârșitul lunii mai-început de iunie.

Orășelul Copiilor este situat în Parcul Tineretului, sector 4, fiind foarte ușor accesibil de pe Șoseaua Olteniței și metrou Constantin Brâncoveanu.

Roata panoramica Tineretului

postați un comentariu

seventeen − sixteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.