Sus
  >  Home   >  Tatuaj audio cu râsul Evei – Soundwaves Tattoo Studio

Acesta este un articol mai puțin obișnuit pentru cititorii mei, nefiind vorba despre vreun obiectiv turistic, nici măcar vreun review la restaurant, sau unitate de cazare.

Este vorba despre un nou concept, peste care am dat întâmplător, umblând teleleu după o idee de tatuaj.

Încă din timpul sarcinii îi spuneam Sorinei că aștept nașterea copilului pentru a-mi face un tatuaj care să marcheze evenimentul. Însă a venit pandemia, saloanele s-au închis, iar timpul a trecut.

Poate a fost cu noroc, pentru că de curând Sorina a aflat despre un nou concept, tatuajul audio. Mi s-a părut in pic S.F. când mi-a spus, nu mai auzisem de așa ceva, dar cum am dat căutare pe net am rămas impresionat și am zis „this is it”. Ok, ideea este apărută de vreo 3 ani, dar eu acum am aflat.

soundwaves tattoo

A doua zi am făcut programare la Soundwaves Tattoo, primii care au adus acest concept în România și chiar Europa, din câte am înțeles. Cu ocazia asta și-a făcut și mama curaj să se tatueze, însă un tatuaj clasic.

Sâmbătă a venit ziua așteptată și am ajuns la salonul de pe Calea Griviței. Am întâlnit doi băieți foarte simpatici, amabili și talentați, pe mâna cărora m-am lăsat cu mare încredere. Unul dintre ei se ocupă de grafică, iar al doilea artistul tatuator.

Am fost atât de plăcut impresionat de ei, cât mai ales de ideea inovativă a unui tatuaj audio, încât am spus ca trebuie să scriu despe acest lucru. Chiar dacă băieții au apărut și pe la TV, sper să pun și eu puțin umărul la promovarea lor.

soundwaves tattoo

Cum funcționează un tatuaj audio?

Mecanismul pare destul de simplu, însă nimeni nu s-a gândit la el până acum. Sunetul dorit (cântec, voce, râset) este transformat într-o audiogramă, folosind un program. Această imagine grafică este tatuată și scanată cu ajutorul aplicației de pe smartphone, unde se redă astfel sunetul respectiv.

Probabil nu s-a înțeles foarte bine, deci prefer să vă arăt articolul ProTv în care a apărut salonul în urmă cu ceva timp:

Prețul unui tatuaj audio este 450 lei și durează aproximativ 1 oră!

Dacă doriți să luați legătura cu băieții:

Get Inked @ Soundwaves Tattoo Studio ~ #TRUSTyourINKstincts________________________________________

🕒Program: Luni-Duminica: 10:00 – 20:00

☎️Info și progrmari la 0721 442 182 sau WhatsApp.

💬Sau cel mai simplu, prin mesaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/tatuajeaudio

📍 Calea Grivitei 186C, Sector 1, Bucuresti

soundwaves tattoo

postați un comentariu

2 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.