Sus
  >  Home   >  Take a bite – gustarea perfectă pentru drum, cât și pentru acasă!

Săptămâna asta am făcut o mică escapadă la munte, pentru a grăbi întâlnirea Evei cu zăpada. Și am ales cu noroc zona Moieciu de Sus, unde am avut zăpadă suficientă pentru un scurt săniuș, fix la intrarea în Parcul Natural Bucegi.

Drumul este oarecum scurt, de aproximativ 3 ore, însă chiar și pentru distanțe scurte avem obiceiul să ne pregătim dinainte câte o mică gustare. Și de această dată am dat peste un concept nou, care merită promovat. Mâncare sănătoasă, fresh, de la automat.

Vine un moment când începi să analizezi mai cu atenție ce consumi, în special după ce în viața ta apare un copil. Și am lăsat-o mai moale cu senviciuri, snacks-uri, fast food și am căutat alternative mai sănătoase.

Am găsit ca opțiune „Take a bite”, care comercializează, prin intermediul automatelor, mâncare sănătoasă și foarte important, fresh! Salatele, gustările, cât și deserturile sunt preparate din ingrediente naturale și au termen de valabilitate scurt, ceea ce garantează prospețimea.

Salata Viena – Take a Bite

Din ce am gustat până acum, preferatele mele sunt Salata Cancun (mix mexican, castravete, ton în suc propriu, rucola, ouă prepeliță, cu dressing suc de lămâie, ulei, sare de mare și zahăr) și Wrap Casablanca, o simbioză între mâncarea mexicană și cea orientală (tortilla cu hummus, roșii cherry, brânză feta, baby spanac, pasta de ardei iute).

La desert este puțin mai complicat, pentru că este lupta strânsă. Între Nukus (mousse fistic, interție vișine, blat fistic, avelina mascalpone cu ciocolată albă și fistic mărunțit) și Creta (mousse zmeură, blat morcov, inserție mango și fructul pasiunii, zmeură proaspătă și avelina mascarpone cu ciocolată albă), chiar nu știu care mi-a plăcut mai mult.

Iată că produsele au și denumiri de orașe, parcă au fost concepute special ca gustări de călătorie :)

Sorina, mai conservatoare, a mers pe clasic, cu un Snack Boeuf, adică 200g de sălățică de cartof, cu gogoșari și castraveți murați, muștar, pulpă de vită și maioneză.

Dacă până acum produsele Take a bite erau disponibile doar la tonomatele din Mall Veranda și Cosmopolis. Acum există și posibilitatea de a comanda acasă prin Tazz, aplicația de food delivery a celor de la eMag.

Un Desert Nukus la Castelul Cantacuzino

postați un comentariu

five × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.