Sus
  >  Home   >  Vești bune de la Wizz Air!! Se renunță la o taxă importantă!
wizz air

Apar vești bune din partea celor de la Wizz Air, cel mai mare transportator aerian de pe piața locală și cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est. Începând cu 29 octombrie 2017 se vor elimina taxele pentru bagajele mari de mână, pe toate rutele.

Pasagerii pot transporta bagaje cu dimensiunile de până la 55x40x23cm și greutate de maxim 10kg, fără a mai plăti taxe suplimentare. În prezent este inclus în prețul biletului doar un bagaj de mână mic, de dimensiunile 42x32x25cm, în timp ce bagajele de mână mari sunt contracost.

Este un pas important, ținând cont că mulți pasageri au început să se orienteze către RyanAir și Blue Air, datorită bagajelor de mână mai voluminoase pe care le pot transporta la bord.

Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.

Pasagerii ce vor călători pe și din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor WIZZ.

postați un comentariu

17 + twelve =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.