Sus
  >  Home   >  În sfârșit avem zbor LOW-COST din România către Viena!!!

Sunt câteva destinații europene foarte căutate de români, rămase însă inaccesibile pentru mulți din cauza tarifelor ridicate, în special din cauza transportului, pentru că nu există un zbor low-cost. Viena, Praga și Amsterdam sunt poate cele mai bune exemple, împătimiții de călătorii alegând să călătoarească spre aceste orașe cu mașina individuală, prin circuite cu autocar sau să aștepte discount-urile companiilor de linie.

În ce privește Viena se va schimba însă situația, cel puțin parțial, pentru că Wizz Air lansează de la finalul lunii mai curse pe ruta Cluj Napoca – Viena. Momentan vor fi 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, din octombrie se va ajunge la 3 zboruri pe săptămână, iar începând cu noiembrie o să avem zboruri în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Tot din luna noiembrie, din Cluj Napoca, urmează a se mai lansa o nouă rută, către Lyon, cu 2 zboruri săptămânale, marți și sâmbătă.

Toate acestea se datorează faptului că WizzAir aduce o nouă aeronavă la baza din Cluj Napoca, ajungându-se la al șaptelea aparat alocat celui mai mare aeroport din Transilvania. Pe lângă cele două rute noi, se suplimentează numărul de zboruri spre București, dar și spre șase rute externe, din țări precum Marea Britanie, Italia, Germania, Franța și Spania și în plus se asigură noi locuri de muncă.

Cu aceaşi ocazie, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat: „Astăzi este o zi importantă pentru evoluția Aeroportului Internațional Cluj, dar si pentru întreaga regiune a Transilvaniei. Alocarea celei de-a 7-a aeronave și creșterea conectivității cu noi orașe europene, subliniază încă o dată angajamentul companiei aeriene Wizz Air care continuă să investească aici pe termen lung și implicit sprijină dezvoltarea economică a întregii regiuni. Strategiile de marketing folosite și eforturile de promovare ale aeroportului din ultimii ani au fost canalizate în direcția corectă, determinând creșteri importante de trafic și aducând avantaje întregii comunități. Extinderea rețelei de rute rămâne în continuare o permanentă preocupare a managementului aeroportuar pentru a facilita legături aeriene şi opţiuni de călătorie convenabile către cât mai multe destinații.”

Acum așteptăm cu interes și anunțarea unor zboruri low-cost între Viena și cel mai mare aeroport din România, București Otopeni.

postați un comentariu

13 − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.