Sus
  >  Home   >  Zboruri directe din România către Canada!

Vești excelente pentru cei care au de gând să călătorească în America de Nord. Începând cu vara anului viitor reapar cursele intercontinentale din România, primele fiind către Canada, pe aeroporturile din Toronto și Montreal.

Compania Air Canada va opera, începând cu luna iunie 2018, curse regulate între aeroportul Henry Coandă și principalele aeroporturi ale Canadei, Toronto și Montreal.

Aeronavele Boeing 767 urmează a opera câte 4 curse săptămânale între orașele mai sus menționate, primele fiind între Montreal și București pe 7 iunie cu retur pe 8 iunie, iar apoi Toronto – București pe 9 iunie, cu retur pe 10 iunie.

”Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucurestiului pe lista destinatiilor acestei companii aeriene este o dovada de incredere in calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si o confirmare a faptului ca Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti devine un centru relevant de interes pe harta aviatiei internationale”, a declarat directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Bogdan Mindrescu.

Momentan sunt tarife destul de ridicate, începând de la 1000-1500 eur/persoană tur-retur, însă probabil prețurile urmează să mai scadă, ținând cont că spre alte destinații europene sunt prețuri la jumătate din aceste sume.

Air Canada operează multe zboruri către Europa de pe aeroportul La Guardia din New York, așa că, în cazul în care zborurile introduse acum vor fi convenabile, poate vom avea și cursă directă spre Statele Unite în viitorul nu prea îndepărtat.

La începutul anului scriam într-un articol despre o altă veste bună referitoare la Canada, anume că vizele nu vor mai fi necesare pentru a intra în țară. De la 1 decembrie acestea se scot oficial, astfel putem călători fără griji către una dintre cele mai frumoase țări din lume. Articolul referitor la eliminarea vizei îl puteți găsi aici.

Fiind a doua țară ca suprafață din lume, Canada nu duce lipsă de locuri unice care pot încânta orice vizitator. Principalele orașe care atrag turiștii sunt: Toronto, Vancouver, Calgary, Montreal, Quebec, Ottawa, dar pe lângă acestea pot fi vizitate Cascada Niagara (aflată la granița cu SUA), Munții Stâncoși, sau Parcurile Naționale Gros Morne și Nahanni.

postați un comentariu

thirteen − ten =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.