Sus
  >  Home   >  Veste SENZAȚIONALĂ venită dinspre Blue Air!

Zilele trecute compania Blue Air, singurul low-cost românesc (și din punctul meu de vedere cel mai ok low-cost care operează în România) și-a anunțat programul de iarnă, destul de târziu spre deosebire de competitoarele sale, însă a venit cu o veste extraordinară pentru iubitorii de călătorii.

Blue Air lansează o nouă rută din București, către capitala Franței – Paris. Noile zboruri vor avea o frecvență de patri ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. În plus orarele de zbor sunt de la bune spre foarte bune, în funcție de ziua aleasă!

Ok, mai sunt zboruri directe spre Paris, pentru ce atâta entuziasm? Este primul zbor low-cost dintre România și principalul aeroport al Parisului, Charles de Gaulle! Până acum Blue Air și Wizz Air operau (și încă o vor face) către aeroportul Beauvais, aflat la o distanță de peste 80km de centrul orașului, transferul fiind destul de dificil. Pentru a ajunge în oraș este necesar să schimbați cel puțin 2 mijloace de transport în comun (de obicei autobuz + metrou), iar durata este destul de mare.

În schimb, aeroportul Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari din Europa și din lume, este la doar 30km de centrul Parisului și este ușor accesibil cu trenul RER. Pe aeroportul Charles de Gaulle (CDG) operează în general companiile de linie, precum AirFrance și TAROM, care oferă curse între București și Paris, însă la cu totul alte tarife spre deosebire de Blue Air.

Din fericire Blue Air se află într-un progres continuu, aducând periodic noi destinații, iar în acest moment au un portofoliu impresionant de orașe:

  • din București: Bacău, Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iași, Koln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Paris CDG, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.
  • din Bacău: București, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.
  • din Cluj-Napoca: Birmingham, București, Constanța, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.
  • din Constanța: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timișoara, Iași.
  • din Iasi: Barcelona, Bruxelles, București, Koln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanța.
  • din Sibiu: Stuttgart

postați un comentariu

six + 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.