Sus
  >  Info   >  Amintiri din Grecia – Cu ATV-uri prin Zakynthos

Dacă acum vacanțele sunt mai liniștite, cu 2 copii mici după noi, în urmă cu 7-8 ani lucrurile stăteau complet diferit. Făceam adevărate tururi de forță, să vizităm într-un timp scurt cât mai multe obiective.

Și partea frumoasă era grupul. Amintirea de astăzi este din 2016, când un gașcă de 27 prieteni, împărțiți în 8 mașini, am făcut un mini tur al Greciei. Traseul a fost Salonic – Zakynthos – Atena – Meteora, fiind una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le-am făcut alături de prieteni.

A fost o experiență minunată, însă apogeul distracției și al adrenalinei a fost în Zakynthos. Cam asta îți dorești la 25-26 ani..senzații tari.

Prima zi pe insulă a fost mai degrabă dezamăgitoare, prin prisma alegerii noastre. Am rezervat o croazieră de 8 ore, în care am văzut multe locuri frumoase, dar timpul petrecut pe vaporaș a fost mult prea lung.

Totul s-a compensat a doua zi, când ne-am gândit să închiriem ATV-uri, pentru a face un tur al insulei. Problema este că niciunul nu mai condusese așa ceva, iar șoselele înguste, în pantă, ne cam speriau. După câteva minute de acomodare, ne simțeam deja în largul nostru și era gata de treabă. 13 ATV-uri în coloană, am plecat din Argassi în explorarea Zakynthosului.

În felul acesta am descoperit faptul că Zakynhthos înseamnă mult mai mult decât Plaja Navagio, sau distracția din Laganas. Am avut ocazia să trecem prin satele tradiționale din centrul insulei, prin livezi de măslini, sau pomi fructiferi. Este o cu totul altă lume, pe care majoritatea turiștilor ce ajung pe insulă nu au ocazia să o vadă.

Toate drumurile ne-au dus însă tot către Navagio, însă de această dată am avut o perspectivă de sus. Cu toată frica mea de înălțimi, nu ai cum să nu te bucuri de peisajul mirific care ți se arată în fața ochilor.

stânci

Grecia este superbă, minunată și trebuie extras din orice vacanță tot ce poate oferi! Nu trebuie să ne limităm doar la șezlong și berea Mythos, ci să ne informăm, pentru a ne întoarce acasă cu cele mai frumoase amintiri, dar și experiențe inedite.

postați un comentariu

20 + 17 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.