Sus
  >  Evenimente   >  Umblu Teleleu – nominalizat la eTravel Awards 2017, categoria „Most popular travel blogger”
etravel

Dragii mei cititori, astăzi am primit cea mai mare onoare, din momentul în care am început să scriu pe acest site și până în acest moment. Proiectul Umblu Teleleu a fost nominalizat la secțiunea „Most Popular Travel Blogger”, în cadrul eTravel Awards 2017.

eTravel Awards reprezintă cel mai important eveniment din România, dedicat afacerilor și a promovării online, în ceea ce privește turismul în țara noastră! Mândria este cu atât mai mare deoarece un mic site precum Umblu Teleleu, care nu are parte de mediatizare și pe care scriu doar eu, în măsura timpului avut, a intrat în competiție alături de unele dintre cele mai celebre site-uri de specialitate de la noi!

etravel

Lupta este la fel de egală precum a lui David contra 3-4 de Goliath, sau precum a Rapidului meu drag contra naționalei Braziliei, însă importantă este participarea, mai ales fiind pentru prima dată într-un club atât de select. Așa că orice vot este important și primit cu bucurie.

Puteți acorda un vot pentru Umblu Teleleu accesând acest link și categoria Most Popular Travel Blogger. Tot ce aveți nevoie este o adresă de email, iar apoi să accesați link-ul primit după validare. Adrian Mitu – Umblu Teleleu este primul în listă.

Timpul de votare se încheie vineri, 20 octombrie, ora 24:00, iar câștigătorul urmează a se anunța pe 26 octombrie, la Hotel Ramada Bucharest Park.

postați un comentariu

17 − eleven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.