Sus
  >  Home   >  Cadoul perfect pentru Valentine`s Day? Ce părere ai despre o bucată din Turnul Eiffel?

Parisul este considerat de mulți drept cel mai romantic oraș din lume, iar Turnul Eiffel este simbolul său, în special seara, când este luminat de mii de beculețe. Mai exact, peste 20.000 de becuri sunt aprinse pentru a ne bucura de fantasticul peisaj pe care îl oferă Turnul Eiffel pe înserat.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou perfect pentru Valentine`s Day, puteți face o surpriză plăcută persoanei iubite dăruindu-i o bucată de istorie. Dacă nu aveți timpul necesar să ajungeți în această perioadă la Paris, puteți aduce Parisul acasă. Nu a fost pus Turnul Eiffel la vânzare, însă becurile care „aprind” Parisul, da!

Unora dintre becuri le-a trecut timpul, așa că au fost demontate și transformate în ornamente numite „Diamantele Luminoase”. După ce au fost scoase din uz, aceste becuri autentice au fost atașate pe o bază de oțel nituită, asemănătoare cu fierul folosit de Gustave Eiffel pentru a construi turnul.

Fiecare lumină este unică, cu semnele sale specifice, cât și cu imperfecțiunile diferite în fiecare bucată de sticlă și vine cu un certificat de autenticitate.

Aceste exemplare rare de istorie pariziană se ridică la suma de 540 euro cu toate taxele incluse. În plus fiecare ornament vine cu o imprimare a lui Caren Georges, care a gravat: „Turnul Eiffel se aprinde în timpul Expoziției Universale din 1889”. Poate fi considerat un cadou cu adevărat special, ținând cont că doar 450 de becuri au fost puse în vânzare!

Dacă doriți să fiți între cei 450 de norocoși, găsiți mai multe informații și puteți face comandă aici.

Dimensiuni:

Diamantul Luminos: 13x13x14 cm
Baza metalică: 23.5 x 19.5 cm – înălțime 1 cm
Cutie lemn: 27.5 x 17.5 x 23.5 cm

Greutate:

Aproximativ 6kg

postați un comentariu

four × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.