Sus
  >  Home   >  Companie aeriana noua- Fly Romania!
companii aeriene sigure

O veste excelenta pentru toti impatimitii de calatorii din Romania! O noua companie aeriana apare pe piata romaneasca, alaturi de bine cunoscutele Blue Air, Wizz Air si Tarom!

Fly Romania este parte din Ten Airways, companie detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender. Daca din anul 2010 pana in prezent s-au rezumat la curse charter, incepand cu luna mai, Fly Romania va efectua curse interne, cat si externe catre Turcia, Spania, Germania si Italia. Aeroporturile din Romania sunt: Bucuresti Otopeni, Traian Vuia din Timisoara si Aeroportul Delta Dunarii din Tulcea, acestora alaturandu-se alte sase destinatii externe, precum: Genoa, Milano, Verona, Barcelona, Antalya si Frankfurt!

Se pare ca noua companie se va folosi de 9 aeronave de tip MD-82 si MD-92, achizitionate de la Alitalia.

Zborurile interne au un tarif unic, de 70 eur pe destinatia Timisoara-Bucuresti si 50 eur pe destinatia Tulcea-Bucuresti! Pentru cursele internationale, tarifele incep de la 30 eur/segment de zbor, astfel incat puteti ajunge la Verona cu aproximativ 60 euro, tur/retur, sau la Barcelona cu pana la 70 euro. Cel mai mult ma incanta cursa pe Antalya, fiind singurul zbor direct din Romania catre litoralul turcesc, venind ca un rival de temut pentru cursele charter ale marilor tour-operatori.

Desi pare a fi o companie low-cost, asemeni Blue Air si Wizz Air, Fly Romania nu se comporta ca atare, avand bagajul de cala inclus in tarif,  cu o greutate maxima de 20kg, si din cate se pare cateringul la bord va fi gratuit…totul la preturi destul de avantajoase. Pe langa bagajul de cala puteti lua cu voi la cabina si un bagaj de mana de 7 kg!

Acum ramane sa vedem cum se va descurca Fly Romania, cum se va comporta cu partenerii si cu turistii, in ce fel putem face rezervarile si platile! Chiar era nevoie de concurenta pe aceasta piata, speram ca se vor adauga mai multe destinatii!

Puteti verifica si achizitiona tarifele oferite de Fly Romania de pe site-ul oficial www.flyromania.ro sau de la agentiile partenere, intre care se numara si Monkey Travel!

fly-romania-3-2015-schedule

postați un comentariu

one × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.