Sus
  >  Home   >  Rute noi din România

Avem săptămâna și anunțul de noi rute aeriene din România către destinații europene. Principalele linii aeriene din țară își continuă ascensiunea și lupta directă, adăugând curse noi către orașe din Europa, concentrându-se asupra zborurilor din provincie.

Wizz Air își consolidează baza din Cluj Napoca, adăugând trei noi destinații, foarte populare pentru plecările din București.  În zilele de miercuri și duminică o să avem zboruri către Malta, marți, joi și sâmbătă spre Larnaca – Cipru, iar către Stockholm avem zboruri luni și vineri.  În total s-a ajuns la 35 destinații cu plecare din Cluj Napoca, din 17 țări, zboruri operate cu 6 aeronave Airbus A320.

Blue Air nu se lasă mai prejos și își dezvoltă baza din Moldova, mai exact de la Iași.  DIn această vară se adaugă noi destinații cu plecare din Iași, unele nefiind pe lista rutelor cu plecare din București. Cele șase noi rute care se vor lansa din vara anului 2017 sunt către Florența, Glasgow, Milano, Torino, Valencia și cea mai mare noutate: Munchen. Este primul zbor către capitala Bavariei cu plecare din România și sper să fie cu succes și să apară zboruri low-cost către această destinație și din București.

De curând și cealaltă mare companie low-cost din România și totodată cea mai mare din Europa, a anunțat noi rute, cu plecare dintr-un oraș surpriză: Oradea. De aici se vor adăuga patru noi rute, către Barcelona Girona, aeroport ce deservește zona Costa Brava, Eindhoven, Milano Bergamo și Londra Stansted.

O noutate, cel puțin pentru sezonul estival, o reprezintă zborurile celor de la Croatia Airlines, care fac legătura între București și Zagreb și implicit spre principalele stațiuni de litoral, precum Dubrovnik, Pula, Split și Zadar. Primul zbor va decola pe 19 mai, iar ultimul programat este pe 13 octombrie. Poate vor avea succes și vor rămâne cu măcar cu 1-2 zboruri săptămânale și în extrasezon, Croația fiind o țară de vis!

postați un comentariu

nine + twenty =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.