Sus
  >  Home   >  Top 9 restaurante din București, conform TripAdvisor (2018)

Și în 2017 unul dintre cele mai de succes articole de pe Umblu Teleleu a fost topul celor mai bune restaurante din București, la fel cum se întâmplase și în anul precedent. Am analizat și acum, la început de 2018 și am observat mai multe modificări în top, așa că nu pot să nu continui tradiția și să vă expun cele mai bune 9 restaurante din capitală.

Reamintesc faptul că topul este realizat pe baza notelor și experiențelor avute de userii TripAdvisor.

TripAdvisor este unul dintre cele mai mari site-uri de călătorie din lume, dacă nu chiar cel mai mare, un fel de Facebook al hotelurilor, restaurantelor, al obiectivelor turistice sau orice altceva ține de travel.

9. Hanu Berarilor Casa Oprea Soare – restaurant cu specific românesc, este unul dintre localurile intrate acum în top. Este situat la câteva minute de Piața Unirii, pe o stradă paralelă cu Bulevardul Unirii. Un al doilea Han al Berarilor (Casa Elena Lupescu) este situat pe Bld. Pache Protopopescu.
Site oficial: https://www.hanuberarilor.ro 

8. NOR – Sky Casual Restaurant – probabil cel mai interesant restaurant care intră în topuri, este cel mai înalt loc din București în care poți lua masa. Va puteți bucura de panorama orașului, de la înălțimea de 136metri, din celebrul Sky Tower, situat pe str. Barbu Văcărescu, lângă Mall Promenada. Experiența mea la NOR aici.
Site oficial: http://www.norbucharest.ro/

nor restaurant

7Restaurant Mica Elveție – dacă anul trecut a fost revelația topului, intrând direct pe locul 3, acum a căzut câteva locuri, însă reușește să rămână între cele mai bune!  Restaurantul cu specific elvețian este situat în centrul vechi, pe Str.Franceză, chiar lângă Curtea Veche.
Site oficialwww.micaelvetie.ro/

6. Bistro Guxt – în 2016 se afla pe locul 3, în 2017 a căzut pe locul 4, iar acum ajunge pe 6. Este însă destul de constant, reușind să se mențină pentru al treilea an consecutiv între cele mai bune restaurante din București. Un loc în care mâncarea se îmbină foarte plăcut cu berea (găsiți în meniu un mare sortiment de bere, deci lăsați mașina acasă). Situat pe strada Dimitrie Racoviță.
Site oficial: http://www.guxt.ro/

5. Restaurant Sharkia – intrat anul trecut în top, direct pe locul 6, iată că restaurantul libanez situat la parterul Hotelului Radisson Blu mai urcă un loc.
Site oficial: https://www.radissonblu.com/en/hotel-bucharest/restaurants 

4. Beca`s Kitchen – homemade food – încet și sigur mai urcă un loc, câte unul în fiecare an și devine o certitudine a calității. Este un mic și cochet bistro situat aproape de Piața Romană, pe strada Mihai Eminescu.
Site oficial: http://www.becaskitchen.ro/contact/

3. Noa Restoclub – cel mai mare salt al anului, din afara topului direct pe podium, Noa Restclub vine cu un concept interesant, lounge pe timp de zi și club noaptea, îmbină elemente art deco cu unele accente dark, iar bucătăria asiatică cu cea franceză. Se află pe Calea Victoriei 26.
Site oficial: http://noarestoclub.ro/ 

2. Pescăria Dorobanților– își consolidează poziția secundă în top pentru al treilea an consecutiv. Este, după cum evidențiază și numele, un restaurant cu specific pescăresc, se pare că unul dintre cele mai apreciate din București. Situat pe Calea Dorobanți.
Site oficial: http://www.lapescariadorobantilor.ro/

1.the Artist – a pus monopol pe locul 1 în topul celor mai apreciate restaurante din București, conform utilizatorilor votanți TripAdvisor. De asemenea ocupă și un onorant loc 17 în topul celor mai apreciate restaurante din Europa! Este situat în centrul vechi, pe Str. Nicolae Tonitza. Puteți încerca atât preparate clasice cât și mâncare moleculară.
Site oficial: http://theartist.ro/.

postați un comentariu

eight − six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.