Sus
  >  Home   >  RyanAir este în picaj!! Se renunță la zborurile din Oradea, Timișoara și Craiova!!

După problemele de anul trecut, când cei de la RyanAir au fost nevoiți să anuleze numeroase zboruri din toată Europa, din cauza deficitului de personal, se pare că cea mai mare companie low-cost de pe continent intră din nou într-o criză. Din acest motiv irlandezii au anunțat retragerea a 3 din cele 4 baze din România: Oradea, Timișoara și Craiova.

Cea mai mare problemă apare din cauza retragerii din Timișoara, de unde existau zboruri către mai multe destinații importante europene, precum: Milano Bergamo, Bruxelles Charleroi, Berlin, Dusseldorf, Frankfurt, Londra Stansted și București. RyanAir a anunțat că închide baza din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu data de 25 mai 2018. Doar rutele către Milano, respectiv București vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului Vara 2018.

Decizia Ryanair de a-și închide baza din Timișoara rezultă din performanța comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair crește pe alte aeroporturi din Europa.

„Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer.

Tot reprezentanții RyanAir au anunțat că se va renunța la toate zborurile companiei de pe aeroportul din Oradea, începând cu această toamnă, din motive comerciale. Cu toate acestea, cele 5 rute vor continua să opereze pentru programul Vară 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf și Londra Stansted.

Ultima lovitură a fost dată bazei din Craiova, care avea însă o singură rută, către Valencia, iar ultimul zbor pe acest traseu va avea loc pe 25 octombrie.

postați un comentariu

2 × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.