Sus
  >  Home   >  Sfat pentru cursele Blue Air
blue air

logo_blue_air-smart-flyingBlue Air este singura companie low-cost privata romaneasca, ce deserveste peste 20 de destinatii pe teritoriul Europei.Blue Air reprezinta o solutie foarte convenabila din punct de vedere financiar pentru cei care doresc sa calatoreasca in diverse orase europene la tarife cat mai mici, avand ca si concurent principal pe piata din Romania compania ungaro-poloneza Wizz Air, care din 2006 are baze operationale si in tara noastra.

De aproximativ o luna, Blue Air a recurs la o metoda obisnuita printre marile companii aeriene, si anume posibilitatea de a rezerva biletul de avion pentru o anumita perioada de timp (aproximativ 24h), urmand ca plata sa fie facuta in acest interval. Rezervarea este gratuita, iar in cazul in care nu se mai doresc biletele, aceasta se anuleaza fara penalizari.

Poate acest interval de 24h in care sunt retinute biletele nu reprezinta la prima vedere un mare avantaj, insa este foarte important pentru cei care nu pot face plata pe loc, sau pur si simplu nu sunt hotarati cu privire la biletele respective si doresc putin timp de gandire.

Inainte, acest timp de gandire putea consemna o majorare semnificativa de tarif, in conditiile in care tarifele la cursele low-cost se modifica destul de des, uneori de cateva ori pe zi. Acum, datorita acestei posibilitati de a rezerva biletul, putem bloca tariful cel mai mic disponibil, fara a ne face griji ca acesta poate suferii modificari in urmatoarele 24 de ore.

Blue Air opereaza curse spre urmatoarele destinatii: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia si Venetia. Plecarile din Romania se fac in special din Bucuresti, aeroportul Henry Coanda (Otopeni), dar si din Bacau si Sibiu, pentru anumite destinatii.

postați un comentariu

14 − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.