Sus
  >  Home   >  Top 9 cele mai frumoase INSULE din lume
patong beach

Dacă v-am prezentat topurile celor mai apreciate hoteluri și restaurante din România, conform utilizatorilor site-ului TripAdvisor, cred că este interesant de văzut și alte topuri, la nivel mondial și care sunt superlativele anului 2016 în turism.

De această dată vă propun să aflăm care sunt cele mai frumoase 9 insule din lume!! Locuri romantice, ideale pentru lună de miere sau pentru o vacanță relaxantă, departe de stresul cotidian. Găsim insule superbe aproape de noi (ex. Thassos, Zakynthos, Corfu), sau în celălalt capăt al Globului… însă care sunt și unde le găsim pe cele mai frumoase?

9. Bora Bora – una dintre cele mai celebre și mai cunoscute insule exotice din lume. Totodată și una dintre cele mai scumpe, din cauza distanței foarte mari, fiind o insulă izolată din Polinezia Franceză. Cu toate acestea visul unui sejur în Bora Bora aduce anual foarte mulți turiști atrași de plajele exotice, de peisajele minunate și cultura specific polineziană.
Distanță față de București: 17.000 km

8. Phuket – sau ”stânca Dragonului” este cea mai mare insulă din Thailanda, aflată în sudul țării. Este și una dintre cele mai vizitate locuri din lume, fiind în top 20.
Distanță față de București: 8000 km

patong beach

7. Mauritius – este un mic stat insular, aflat în estul Madagascarului. Aflat în Oceanul Indian, micul stat este o variantă perfectă pentru un sejur de neuitat.
Distanță față de București: 7900 km

6. Mallorca (Spania) – prima insulă europeană, face parte din insulele Baleare și este un adevărat magnet pentru turiști, datorită plajelor și peisajelor pe care le oferă! Peste 6 milioane de vizitatori pășesc anual pe această insulă.
Distanță față de București: 3000 km

5. Bali (Indonezia) –  sau ”Insula Zeilor” are tot ce îți poți dori de la o vacanță. Plaje cu nisip alb, păduri tropicale, temple din piatră, maimuțe, cursuri de yoga. Una dintre cele mai iubite și visate insule din lume!
Distanță față de București: 10.600 km

nusa penida

4. Providenciales (Turks and Caicos) – micuța și foarte puțin cunoscuta insulă face se află în Caraibe, la nord de Republica Dominicană. În urmă cu 50 de ani pe insulă nu exista electricitate, drumuri, mașini, telefoane sau apă potabilă.
Distanță față de București: 9000 km

3. Jamaica – toată lumea știe de țara lui Bob Marley. Numele său duce cu gândul la rasta, muzică reggae și libertate. Însă această țară din Caraibe atrage și pentru magnificele sale plaje!
Distanță față de București: 9600 km

2. Santorini (Grecia) – cea mai bine cotată insulă de pe continentul european este și cea mai apropiată de România. Localizată în Marea Egee, fiind parte a insulelor Cyclade, este celebră pentru clădirile sale de un alb imaculat.
Distanță față de București: 900 km

1. Maui (Hawaii) – a doua cea mai mare insulă din statul american Hawaii, atrage prin munți, plaje cu nisip negru și cascade. Posibilitatea de a practica snorkeling, surf sau windsurfing.
Distanță față de București: 12.700 km

postați un comentariu

2 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.