Sus
  >  Home   >  YAEL Apartments – Bușteni

Povesteam în ultimele articole despre weekend-ul petrecut pe Valea Prahovei, cu vizite foarte interesante la Castelul Cantacuzino, Casa Memorială „George Enescu” și la Castelul Julia Hașdeu.

Această mini vacanță a fost planificată cu aproape o lună înainte, printr-o discuție avută pe e-mail cu o doamnă, reprezentată a unei vile din Bușteni, scopul fiind o colaborare între agenția mea și unitatea de cazare. Am decis că este cel mai bine să ne cunoaștem direct, pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba, despre condițiile oferite etc.

Este vorba despre o vilă, Yael Apartments, ce dispune de 2 apartamente și 2 garsoniere, situată cam la distanță egală între Bușteni și Sinaia. Prima impresie a fost după ce am accesat „profilul” unității de pe booking. O notă excelentă, de peste 9 rar găsești, iar din poze totul părea foarte bine.

Vila YAEL

Sâmbătă dimineață am plecat spre Bușteni și odată ajunși am vizitat Castelul Cantacuzino, pentru a aștepta eliberarea și pregătirea apartamentului nostru.

Într-adevăr, vila nu este situată la șosea, în „buricul” stațiunii, dar poate este mai bine. Liniștea este la ea acasă, iar vederea pe care o ai de pe balcon către munți te lasă fără cuvinte.

Ajunși la fața locului am fost întâmpinați de gazdă, care ne-a făcut un tur al vilei și pot spune cu toată sinceritatea că este cea mai bună cazare de care am avut parte pe Valea Prahovei și una dintre cele mai de calitate din România. Apartamentul primit este identic cu ce văzusem pe booking și este perfect pentru găzduirea unei familii, sau a unui mic grup de prieteni!

Apartament (livingul)

După cum spuneam, vila dispune de 2 astfel de apartamente și 2 garsoniere! Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, având baie proprie foarte modernă, un living spațios cu TV, canapea extensibilă, o toaletă de serviciu și o bucătărie echipată cu tot ce aveți nevoie (cuptor microunde, frigider, aparat cafea/ceai, tigaie, tacâmuri, inclusiv cafea măcinată, ulei etc). Aș zice că punctul forte este balconul/terasa, foarte spațioasă, cu ieșire atât din living cât și din dormitor.

Dormitor (în garsonieră)

Parcarea este gratuită și poate fi folosită în limita locurilor disponibile. De asemenea internetul wireless este gratuit și disponibil în toată unitatea. Seara ne-am putut bucura de o repriză de vreme ok, fără ploaie și am profitat de grătarul din curtea vilei.

Din spusele gazdei urmează ridicarea altor vile în apropierea acesteia, mergându-se pe aceeași idee de camere spațioase, modern mobilate și utilate, pentru a face turiștii să se simtă ca acasă! Vor fi gata în toamnă și se anunță și mai frumoase decât cea vizitată de noi!

Vă recomand fără ezitare să luați în considerare YAEL Apartments pentru următoarele escapade pe Valea Prahovei, tarifele fiind la fel, indiferent de sezon, de weekend/timpul săptămânii, evident făcându-se excepție pentru perioada sărbătorilor!

În total vila are o capacitate de 14 locuri și este soluția ideală pentru un sejur de relaxare alături de familie sau de grupul voastru de prieteni!

Nu ezitați să mă contactați dacă sunteți interesat să petreceți un timp calitate la YAEL Apartments.

postați un comentariu

fifteen − 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.