Sus
  >  Home   >  RyanAir ne aduce cu un pas mai aproape de Coasta de Azur!

Cea mai mare companie low-cost din Europa și totodată cel mai mare transportator aerian de pe continent, RyanAir a făcut un anunț care bucură foarte mulți români. Pe lista zborurilor companiei irlandeze a fost inclusă și ruta București – Marseille, ce urmează a fi operată cu o frecvență de două curse săptămânale. Biletele urmează a fi puse în vânzare începând cu luna viitoare, iar tarifele, cel puțin la început, se anunță a fi explozive!

“Ne bucurăm să anunțăm o nouă rută din București către Marsilia, cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018. Aceasta este prima din noile rute ale programului de iarnă 2018, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și noi îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, a declarat Olga Pawlonka, Ryanair.

Marsilia sau Marseille este al doilea oraș al Franței, după Paris, cel mai mare port comercial al țării și capitală a provinciei Provence-Alpi-Coasta de Azur. Nu în ultimul rând este orașul care a dat numele imnului Franței, La Marseillaise.

Oraș cu origini vechi, grecești, din secolul al VII-lea î.Hr,, Marsilia dispune de numeroase obiective turistice, însă probabil cel mai mare avantaj este poziția geografică, situat fiind între faimoasele stațiuni de pe Coasta de Azur și granița cu Spania.

Până în acest moment, singura posibilitate de a ajunge cu avionul pe luxoasa Coastă de Azur era pe aeroportul din Nisa, zbor cu Tarom sau Blue Air, companii cărora li se alătură și Wizz Air, de la finalul lunii iunie. RyanAir este însă prima companie care încearcă un zbor direct din România către Marseille, pe partea vestică a Coastei de Azur, la 145km de faimosul Saint Tropez și doar 65km de Toulon.

De curând cei de la RyanAir au adus mai multe modificări politicii bagajelor de mână, despre care puteți afla mai multe aici.

postați un comentariu

13 + 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.