Sus
  >  Home   >  Dino Parc – Râșnov

Ce este Dino Parc? Unde se află?

Fără nici o legătură cu istoria medievală a cetății, ci mai degrabă cu istoria de acum 150 milioane de ani, între parcare și cetate s-a deschis cel mai mare parc cu dinozauri din Europa – Dino Parc. Nu vă temeți, bineînțeles că nu au fost aduși la viață creaturile dispărute cu milioane de ani în urmă, ci au fost reconstruite replici în mărimea lor naturală. Peste 50 de dinozauri ba mai mici, ba mai mari, unul mecanizat, scos la câteva minute la plimbare de un angajat + o replică a unui vulcan pot scoate copilul din tine.

În interiorul parcului există și câteva căsuțe în copac, locuri de joacă pentru cei mici și o mică tiroliană, un restaurant, un cinematograf, laser shooting și un magazin de suvenire. Când am fost eu era și un grup de copii, iar câțiva angajați erau foarte atenți cu ei, le explica despre fiecare exponat în parte și le puneau tot felul de întrebări… cred ca le pune mintea la încercare, iar copiii păreau foarte mulțumiți.

dino parc

Dino Parc – program și tarife

Tarifele de intrare destul de piperate, 28 RON pentru adulți și 22 RON pentru copii, cei mici sub 3 ani au gratuit. Totuși cum ce este frumos se platește, iar investițiile făcute clar trebuie amortizate, tind să cred că este un preț corect, mai ales că nu vezi în fiecare zi un T-REX în mărime naturală. Programul de vizită este de duminică-joi 10:00-18:00, iar vineri și sâmbătă de la 10:00 la 20:00.

dino parc t-rex

Prea multe nu ar mai fi de zis, cred că acest parc o să ajungă în curând în topul celor mai vizitate obiective turistice din România, acum rămâne de văzut ce le pregătește viitorul dinozaurilor, pentru că trecutul nu le-a fost prea favorabil.. În continuare, pentru acest articol las pe mai departe fotografiile să vorbească..

dino parc
dino parc
dino parc
dino parc
dino parc
dino parc
dino parc

postați un comentariu

five + eleven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.