Sus
  >  Home   >  O nouă destinație cu plecare din București, puțin cunoscută printre români!

Wizz Air, principalul transportator aerian din țara noastră, a anunțat deschiderea în vara acestui an a primului zbor direct pe ruta România – Georgia. Zborul va fi inaugurată începând cu 3 iulie 2018, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Orașul de destinație este Kutaisi, unul dintre cele mai vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în Patrimoniul Mondial UNESCO și unele dintre cele mai vizitate obiective turistice din Georgia. În același timp, Kutaisi este poarta de intrare în Georgia, unul loc de o frumusețe extraordinară, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de ski sau locuri de rafting și călărie.

„Suntem încântați să anunțăm noua rută WIZZ de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine asteptărilor clienților. Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie intr-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la 109 lei. Aceasta este singura conexiune directă intre România și Georgia și ne asteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să incurajeze relațiile de afaceri între cele două țări”

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications

Georgia este situată din punct de vedere geografic în Asia, în estul Mării Negre, între Armenia, Azerbaidjan, Rusia și Turcia, însă dorește aderarea la Uniunea Europeană. Este o țară de dimensiuni mici, de aproape 70.000 kmp și o populație de 4 milioane locuitori, având capitala Tbilisi, care este de asemenea și cel mai important oraș al Georgiei.

Dacă informațiile v-au fost utile nu uitați să ne ajutați cu un like și un share! Pentru mai multe informații, idei de călătorie și ultimele știri din turism abonați-vă la newsletter și urmăriți pagina de Facebook!

postați un comentariu

2 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.