Sus
  >  Home   >  Wizz Air introduce zboruri către Atena
wizz air

Wizz Air, cea mai importantă companie aeriană din România, introduce o rută nouă, începând cu martie 2018. Urmează a se zbura zilnic între București și Atena și în zilele de miercuri și duminică între Cluj Napoca și capitala elenă.

Compania maghiară se alătură celor de la RyanAir, Tarom și Aegean Airlines, astfel încât se așteaptă ca zborurile dintre București și Atena să fie și mai ieftine, datorită concurenței.

Tarifele varianză în fucție de sezon, fiind diferențe destul de mari între prețurile din lunile iulie-august și restul anului. Vara sunt prețurile cele mai ridicate, ținând cont și de faptul că Grecia este una dintre cele mai populare destinații de litoral pentru români, iar Atena poate face legătura către mai multe insule și plaje superbe.

Capitala elenă este relativ ieftină în ceea ce privește cazarea, astfel dacă doriți un city break low-cost, Atena este una dintre cele mai bune alegeri. Să nu ignorăm faptul că este orașul este considerat leagănul civilizației europene, iar obiective turistice sunt la fiecare pas pe care îl faci prin centrul istoric.

Arcopolele, Pantheonul, temple vechi, muzee de istorie, agora, toate acestea fac parte din minunile pe care Atena le are de arătat vizitatorilor, la care se adaugă cartierele Monastiraki și Plaka, sau portul Pireu.

Wizz Air a fost în anul 2016 principalul transportator pe cale aeriană din România, cu peste 5,5 milioane de pasageri. Compania maghiară a fost urmată de Blue Air, Tarom și Ryanair.

postați un comentariu

6 + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.