Sus
  >  Home   >  Universul „Game of Thrones”, sculptat în zăpadă și gheață

Winter is here! Dar avem în continuare temperaturi de primăvară, iar zăpada ne-a cam ocolit până acum. Dacă ești printre cei care se bucură de gradele în plus, nu suporți frigul și zăpada, probabil nu vei găsi foarte interesant acest articol..cel puțin la prima privire. Însă dacă ești fan „Game of Thrones” nu poți trece cu vederea o astfel de știre!

De curând s-a deschis un hotel de gheață în Finlanda, aproape de casa lui Moș Crăciun, tocmai în Laponia. Ok, nimic nou până aici, hotel de gheață avem și noi la Bâlea, de ani de zile… cu ce vine nou acest hotel finlandez este designul neconformist, inspirat din cel mai iubit serial din istorie, Game of Thrones.

Lapland Hotels SnowVillage din Finlanda a încheiat un parteneriat cu HBO pentru a folosi tema din Urzeala Tronurilor în decorarea unei părți din ce se dorește a fi un sat din gheață. Pentru a finaliza impresionantul hotel au fost folosite peste 20.000 tone de zapadă și 350 tone de gheață.

Fanii show-lui vor descoperi mai multe personaje, obiecte, sau locuri specifice „Game of Thrones”, precum Sala Fețelor din Braavos, un dragon gigant sculptat în gheață, liderul Whitewalkeri-lor, uriașul Gregor Clegane – „Muntele”, cât și o replică în gheață a tronului.

În plus, toate cele 25 camere au fost decorate în stil medieval, astfel încât să vă simțiți precum un Lord sau o Lady de Winterfell. Tineți cont însă de faptul că nu există surse de caldură în interiorul hotelului, din motive evidente!

Hotelul de gheață cuprinde și un Bar de Gheață, Restaurant de Gheață, o Capelă de Gheață și o galerie de artă, cu exponate din zăpadă și gheață.

Chiar dacă nu ești fan al serialului, SnowVillage este locul perfect pentru a observa superba Auroră Boreală, să participi la un safari însoțit de câini husky sau să faci o plimbare cu sania trasă de reni.

În cazul în care doriți să ajungeți în acest loc al fanteziei Winterfell, hotelul este deschis până pe 8 aprilie 2018.

 

postați un comentariu

eight − one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.