Sus
  >  Home   >  Stânci prăbușite pe o plajă celebră din Grecia!!
stânci

Cel puțin 7 persoane au fost rănite în urma prăbușirii unor bucăți de stâncă, pe celebra plajă Navagio de pe insula grecească Zakynhthos.

Ieri, 13 septembrie, au avut loc momente terifiante pentru turiștii prezenți pe plaja Navagio, plasată adesea în topul celor mai frumoase plaje din lume, dar și simbol al turismului din Grecia, fiind recunoscută cu ușurință datorită epavei sale și a stâncilor impunătoare.

Tocmai aceste stânci au provocat teroare, când bucăți imense de rocă s-au desprins din stâncă și au căzut pe plajă și în apa mării, provocând valuri foarte mari ce au răsturnat bărcile și au inundat plaja.

Șapte persoane au fost rănite, însă autoritățile afirmă că rănile nu sunt grave și turiștii se află în afara oricărui pericol. Deși nu au fost raportate persoane dispărute, s-au desfășurat operațiuni ample de căutări sub dărâmături, cât și în apele mării.

Despre insula Zakynthos și plaja Navagio am mai scris în urmă cu 2 ani, când am vizitat insula și am făcut o croazieră până la celebra plajă. Înconjurată de stânci abrupte, Navagio este accesibilă doar pe intermediul apei, cu barca sau vaporul.

Plaja Navagio apare și în TOP 9 cele mai frumoase plaje din Grecia, unde ocupă locul al șaselea.

postați un comentariu

4 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.