Sus
Image Alt

Despre mine

Salut sunt Adrian :)
Vă mulțumesc pentru vizită!

Mă numesc Adrian Mitu, am 32 de ani, m-am născut în Fetești, Ialomița, dar sunt de ceva timp în București.

Pasionat de geografie și turism, am intrat în această lume odată cu sosirea în capitală, din momentul în care am trecut pragul Facultății de Geografie, din cadrul Universității. Mi-a plăcut atât de mult încât am mai stat puțin să fac și un masterat în domeniu, timp în care am început să și profesez într-o agenție de turism.

După 2 ani în care am ”prins” cu ce se mănâncă această lume a turismului, am început marea aventură a vieții mele, pornind de la 0 propria agenție de turism, Kameleon Travel.

Concep, promovez și vând ofertele, între timp mai povestesc pe blog întâmplări din vacanțele mele, dar împărtășesc și ponturi, iar de curând am pornit un nou site, în ajutorul tinerilor căsătoriți, pentru a găsi o lună de miere de vis: www.luna-de-miere.com.

Încă nu am vizitat câte mi-aș fi dorit, dar mai multe decât și-ar fi imaginat mulți.. Nu sunt încă un globetrotter, dar sunt mulțumit cu cât se poate. Încetul cu încetul sper să văd și să fac tot ce mi-am propus.

Dorința mea este ca toți care mă citesc să rămână cu informații utile, să citească cu bucurie, pentru că asta aduc călătoriile în primul rând, multă bucurie. Iar dacă vă fac pofta de plimbat și vă pot ajuta cu oferte, acesta este un bonus.

Sper să nu vă dezamăgesc, să vin mereu cu articole interesante și utile pentru voi, iar răsplata acestei munci se va vedea din feedback-urile și comentariile voastre.

Vă mulțumesc din nou pentru vizită și spor la citit!

Vizita la Italica, Sevilla. Aici a fost filmata scena din Dragonpit, intalnirea tuturor personajelor principale din Game of Thrones, sezonul 7.